Featured Articles

My little caliph in uniform. After a few couple of weeks, finally.

Semenjak dari daftar sekolah sampailah minggu lepas, budak-budak ni pakai baju bebas je pergi sekolah. Sebab? Uniform tak dapat lagi. Shafiq suka pakai baju hebat (t-shirt & seluar Lorax (jeans)), Shafiqah pula suka baju princess.

Cara nak register domain dengan blogspot

Ada banyak cara nak registerkan domain name tapi bagi saya, cara yang paling mudah sekali ialah menerusi google apps. Platform blog untuk google ialah blogspot. Kalau nak mudah cepat dan taknak pening kepala, registerkan sahaja domain anda menerusi google.

Pengalaman Menemani Isteri Bersalin di Dewan Bersalin Hospital PakarSultanah Fatimah (HPSF)

Wife aku dijangka akan melahirkan anak ke-3 kami pada 23/7/2014. Pabila tarikh yang diberikan doktor kunjung tiba tapi baby belum nak keluar lagi, doktor pun extend delivery due date kepada 30/7/2014. Kalau tarikh ni pun baby tak keluar lagi, induce akan terjadi pada 31/7/2014. Semoga dipermudahkan segala urusan.

Buka Akaun Tabung Haji Sambil Daftar Haji

Kalau daftar haji sekarang agak-agak berapa tahun lagi kena Q untuk dipanggil tunaikan fardhu haji? 40 tahun? Tetttt... salah. 50 tahun? Tettttt... salah. 60 tahun? Tetttttt.... Salah jugak?! Abis tu berapa? Jawapannya ialah 76 tahun.

2013-08-18

Jangan berhenti berdoa untuk Mesir

Dont Stop Praying for Egypt!


Kata kata keramat sebelom digulingkan dr Dr Morsi.

2013-08-16

We Want You!

Pengedar bebas SHAKLEE diperlukan di semua DAERAH di seluruh MALAYSIA sama ada PART TIME/FULL TIME.




Hanya bermodalkan rm65 untuk pendaftaran ahli & business starter kit, anda berpeluang untuk menikmati pelbagai insentif yang ditawarkan oleh Shaklee:

1)Ganjaran tunai (CASH)
- Bonus peribadi sehingga 21%
- Leadership bonus sehingga 6 level
- Insentif Coordinator sehingga 1.5%

2)Program kereta (CAR)
- Insentif wang tunai untuk pembayaran kereta atau suka hati andalah nak buat apa dengan wang tunai itu

3)Percutian (CONVENTION)
- Berpeluang menikmati percutian bertaraf 5 bintang yang ditanggung sepenuhnya oleh Shaklee didalam dan luar negara
- Berpeluang menunaikan umrah bagi yang muslim membawa bersama ahli keluarga; ibubapa, anak-anak dan saudara-mara

How the Shaklee Business Works : http://bitly.com/1b7q3NJ
Keratan Akhbar : http://bit.ly/18mFBfd

===========================================================
Dengan peningkatan kos sara hidup masa kini, bisnes Shaklee adalah pilihan yang terbaik.

Shaklee is:
- The PERFECT Industry
- The PERFECT Time
- The PERFECT Company
- The PERFECT Product
Choosing the RIGHT COMPANY is more IMPORTANT than your EFFORT, choosing the RIGHT TEAM will bring you to the TOP!

50 orang terawal akan menyertai group whatsapp ShainaShop dimana anda akan diberikan: 
- Online/Offline coaching SECARA BERTERUSAN. 
- Teknik marketing melalui FACEBOOK YANG BERKESAN.
- Info-info penting tentang bisness Shaklee. Know the rule, win the game.
- RAHSIA menjana pendapatan yang lumayan secara online bersama Shaklee.

===========================================================
Anda TIDAK perlu mengeluarkan modal.
Anda TIDAK perlu menyimpan stok.
Anda  CUMA perlu bertindak segera. 
Kerana mereka yang mahu BERJAYA adalah orang yang bertindak SEGERA!

Testimoni:
Setelah hampir setahun setengah menjalankan perniagaan Shaklee secara online sahaja, bulan pertama mendapat 2angka, bulan seterusnya 3angka, 4angka pada tiga bulan berikutnya dan saya mampu menjana pendapatan lumayan mencecah 5 angka sebulan pada bulan lepas. Potensi, peluang dan network setiap orang adalah berbeza. 

Sertai kami SEKARANG!
- Sms/whatsapp: taip SHAKLEE MEMBERSHIP dan hantar ke 016-2223767/016-2022416
- Fb Page : https://www.facebook.com/messages/shainaonlineshop
- Fb admin1: https://www.facebook.com/wardah.aina
- Fb admin2: https://www.facebook.com/shaiful.omar