Featured Articles

My little caliph in uniform. After a few couple of weeks, finally.

Semenjak dari daftar sekolah sampailah minggu lepas, budak-budak ni pakai baju bebas je pergi sekolah. Sebab? Uniform tak dapat lagi. Shafiq suka pakai baju hebat (t-shirt & seluar Lorax (jeans)), Shafiqah pula suka baju princess.

Cara nak register domain dengan blogspot

Ada banyak cara nak registerkan domain name tapi bagi saya, cara yang paling mudah sekali ialah menerusi google apps. Platform blog untuk google ialah blogspot. Kalau nak mudah cepat dan taknak pening kepala, registerkan sahaja domain anda menerusi google.

Pengalaman Menemani Isteri Bersalin di Dewan Bersalin Hospital PakarSultanah Fatimah (HPSF)

Wife aku dijangka akan melahirkan anak ke-3 kami pada 23/7/2014. Pabila tarikh yang diberikan doktor kunjung tiba tapi baby belum nak keluar lagi, doktor pun extend delivery due date kepada 30/7/2014. Kalau tarikh ni pun baby tak keluar lagi, induce akan terjadi pada 31/7/2014. Semoga dipermudahkan segala urusan.

Buka Akaun Tabung Haji Sambil Daftar Haji

Kalau daftar haji sekarang agak-agak berapa tahun lagi kena Q untuk dipanggil tunaikan fardhu haji? 40 tahun? Tetttt... salah. 50 tahun? Tettttt... salah. 60 tahun? Tetttttt.... Salah jugak?! Abis tu berapa? Jawapannya ialah 76 tahun.

2015-06-23

Tips menjaga kesihatan hati agar tubuh badan sihat sentiasa


Hati adalah pintu masuk segala makanan ke dalam tubuh badan. Dalam zaman yang penuh segala #pencemaran bahan kimia ini, sistem perkumuhan #hati sangat mudah dijahanamkan fungsi optimumnya. Ambil #DTX Complex #Shaklee setiap hari untuk kesihatan hati insan yang anda sayang.
via Instagram http://ift.tt/1Gw5lRy

SMS/WHATSAPP: 016-2223767 untuk #COD sekitar #usj #puchong #shahalam #subangjaya dan dapatkan #bestprice dengan menjadi #member #twitter
Fb: Shaina Shop
www.shaina-shop.net

Pertanyaan dan pembelian boleh berhubung dengan cara SMS/WHATSAPP: 016-2223767

BR/
EpulJaguh dot com

No comments:

Post a Comment

Apa kata anda?

Sebarang komen yang mengganggu ketenteraman awam akan dibakul sampahkan dengan serta-merta tanpa sebarang notis pemberitahuan dari pihak penulis. Harap maklum.

Selamat berblogwalking.