Featured Articles

My little caliph in uniform. After a few couple of weeks, finally.

Semenjak dari daftar sekolah sampailah minggu lepas, budak-budak ni pakai baju bebas je pergi sekolah. Sebab? Uniform tak dapat lagi. Shafiq suka pakai baju hebat (t-shirt & seluar Lorax (jeans)), Shafiqah pula suka baju princess.

Cara nak register domain dengan blogspot

Ada banyak cara nak registerkan domain name tapi bagi saya, cara yang paling mudah sekali ialah menerusi google apps. Platform blog untuk google ialah blogspot. Kalau nak mudah cepat dan taknak pening kepala, registerkan sahaja domain anda menerusi google.

Pengalaman Menemani Isteri Bersalin di Dewan Bersalin Hospital PakarSultanah Fatimah (HPSF)

Wife aku dijangka akan melahirkan anak ke-3 kami pada 23/7/2014. Pabila tarikh yang diberikan doktor kunjung tiba tapi baby belum nak keluar lagi, doktor pun extend delivery due date kepada 30/7/2014. Kalau tarikh ni pun baby tak keluar lagi, induce akan terjadi pada 31/7/2014. Semoga dipermudahkan segala urusan.

Buka Akaun Tabung Haji Sambil Daftar Haji

Kalau daftar haji sekarang agak-agak berapa tahun lagi kena Q untuk dipanggil tunaikan fardhu haji? 40 tahun? Tetttt... salah. 50 tahun? Tettttt... salah. 60 tahun? Tetttttt.... Salah jugak?! Abis tu berapa? Jawapannya ialah 76 tahun.

About

Epul Jaguh ShakleeBlog Epul Jaguh disematkan dengan pengalaman dan kemahiran yang saya perolehi sepanjang penglibatan diri saya di atas talian. Semoga informasi di sini dapat dijadikan panduan untuk kita bersama. Kebanyakan dari artikel ini berkait rapat dengan penglibatan saya dengan Shaklee. Sebahagian darinya adalah catatan peribadi yang boleh dianggap sebagai "public diary". Keluarga menjadi keutamaan dalam hidup saya. Oleh itu, kandungan blog ini dikemaskini ikut suka, apabila semua kerja dah selesai, barulah ada satu dua artikel baru dalam blog ini. Buat anak-anak bisnes saya yang sering ke sini pula, saya ucapkan selamat maju jaya, jangan putus asa, teruskan usaha, tingkatkan amalan kerohanian. Kepada yang dah berjaya (ada banyak maksud yang dah berjaya ni) saya ucapkan tahniah dan syabas. Ingat, ada banyak lagi kejayaan yang boleh dicapai asalkan dengan cara yang betul. Kepada yang belum lagi, insha Allah, satu hari nanti anda akan berada di tempat kami. Berilah sedikit masa disamping menggandakan usaha, banyakkan berdoa dan bertawakkallah kepadaNya. 

Semoga hidup kita diberkati Allah s.w.t

Shaklee National Convention Epul Jaguh
8 Jun 2013 - 2012 Shaklee's National Convention


Epul Jaguh.com


No comments:

Post a Comment

Apa kata anda?

Sebarang komen yang mengganggu ketenteraman awam akan dibakul sampahkan dengan serta-merta tanpa sebarang notis pemberitahuan dari pihak penulis. Harap maklum.

Selamat berblogwalking.